Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівських випускників проводжали у доросле життя (ФОТО)

2 червня 2014 р., 15:55

В щасливу дорогу дорослого життя молодь, разом з батьками та вчителями, проводжали представники районної, міської влади та громадськість.

Вже традиційно Тячівська міська рада організувала випускникам масштабне загальноміське свято на площі Поштовій. Тут із школою попрощались юнаки та дівчата трьох загальноосвітніх шкіл міста та ліцею-інтернату з угорською мовою навчання.

Зі щирими словами привітань та побажань до головних винуватців свята звернулись заступник голови райдержадміністрації Василь Каганець та міський голова Іван Ковач. Відтак почесні гості нагородили класних керівників випускних класів, педагогів міста та музичного керівника хору молодших класів Тячівської ЗОШ І-ІІІ грамотами, подяками та пам’ятними подарунками.

{g}

А кожен випускник, від міської ради, депутатського корпусу та навчальних закладів міста, отримав ексклюзивний дарунок – унікальне видання видання «Тячів–2014. З рідним містом крокую у майбутнє».

В рамках урочистостей напутні слова та поради випускникам висловив також Почесний громадянин Тячева, класний керівник 11-Б класу ЗОШ №1 Степан Талапко. В свою чергу зі словами подяки до шкільних друзів, своїх батьків та наставників від випускників виступили Марія Дерен, Світлана Дудла, Аннамарія Мігалко та Василь Фера.

Відтак відбулось урочиста церемонія нагородження випускників золотими та срібними медалями за особливі досягнення у навчанні. Відзнаки найкращі випускники отримали з рук директорів навчальних закладів: Василя Кулі, Ольги Кричфалушій, Роберта Осицького та Степана Амбруша.

Затим, під музичний акомпанемент хору молодших класів першої школи «Дзвіночок», випускники виконали прощальний вальс і випустили в небо повітряні кульки у вигляді символу щастя – золотої підкови.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp