Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд відмовився виправдати лікарку, яка била євромайданівців ногами

29 травня 2015 р., 17:06

Вирок залишився в силі.

Апеляційний суд Харківської області залишив у силі вирок у справі мешканки Чугуєва Ольги Воржеінової, засудженої за побиття "євромайданівців" у Харкові після мітингу в квітні 2014 року.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі прокуратури Харківської області.

"Сьогодні (у п'ятницю – ред.) апеляційний суд залишив у силі основну частину вироку першої інстанції і залишив у силі покарання у вигляді 1,5 років обмеження волі", – йдеться в повідомленні.

Як відомо, 13 квітня 2014 року люди з георгіївськими стрічками, озброєні битами і палицями, напали на прихильників цілісності України, коли ті вже закінчували свій мітинг і розходилися. Кількох людей наздогнали і побили в метро. Жінки з георгіївськими стрічками намагалися добивати побитих ногами з криками "це нелюди!".

На відео, викладеному в інтернеті, користувачі соціальних мереж впізнали лікаря з міста Чугуєва Харківської області Воржеінову. 9 лютого 2015 року вона була визнана винною за статтею про хуліганство, вчинене групою осіб і засуджено до 1,5 років обмеження волі – цей час вона повинна провести в колонії-поселенні.

Вона подала апеляцію на вирок, вимагаючи повного виправдання і визнання себе невинуватою.

У свою чергу, прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції, оскільки вважає призначене покарання у вигляді обмеження волі занадто м'яким і наполягає на реальному терміні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp