Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розроблять рекомендації з питань етнонаціональної політики

3 червня 2015 р., 09:07

Вони будуть відправлені на розгляд до керівництва країни

Асамблея національностей України – є об’єднанням представників всіх національностей України і створене для сприяння розвитку та зміцнення дружби і солідарності між національностями, які проживають на території України.

За нашою ініціативою в Ужгороді буде проведено Круглий Стіл на тему «Національності України як фактор консолідації єдиної держави». У роботі Круглого столу візьмуть участь державні та громадські діячі України, керівники національних громад Закарпаття, вчені та фахівці, молодіжні організації, представники різних релігій та конфесій, журналісти та працівники ЗМІ.

За підсумками роботи Круглого Столу в Адміністрацію Президента, Верховну Раду і Кабінет Міністрів України будуть направлені пропозиції та рекомендації з актуальних питань етнонаціональної політики України.

Основні завдання Круглого Столу: допомогти учасникам усвідомити особливості реалізації етнополітики в умовах полікультурної держави, розробити алгоритми роботи з питання формування державної політики мультикультуралізму, ознайомитися із питаннями міжетнічних відносин на Закарпатті та розробити шляхи вирішення шляхом доведення думки спільноти до вищих керівних органів держави.

Запрошуємо вас взяти участь у висвітленні роботи Круглого столу, який відбудеться 04 червня 2015 року о 14:00 у конференц-залі готелю «Old Continent» (м. Ужгород, пл. Шандора Петефі, 4)

По закінченні роботи Круглого Столу о 16:30 буде проведено флеш-моб на Театральній площі : урочисте випущення повітряних кульок жовто-блакитного кольору у небо над містом.


Схожі новини

До річниці Хрещення Київської Русі в Ужгороді відбудеться засідання за круглим столом
В Ужгороді обговорять можливості самореалізації жінок бізнесі
Тему культурної спадщини порушили в Ужгороді
"Поліомієліт повернувся в Україну": захист дітей - справа кожного " - цю тему порушили в Ужгороді (ФОТО)
В Ужгороді на круглому столі поговорять про проблеми, аби намагатися їх вирішувати
В Ужгороді пройшов круглий стіл: «Реформування державної митної справи в Україні»(ФОТО)
Питання взаємодії центрів безоплатної правової допомоги з правоохоронними органами, прокуратурою, судами обговорять під час «круглого» столу в Ужгороді
В Ужгороді проведуть круглий стіл
Питання безпеки ромських громад обговорили під час круглого столу в Ужгороді (ФОТО)
Про забезпечення доступу до правосуддя для біженців, шукачів притулку йшлося упродовж засідання круглого столу в Ужгороді (ФОТО)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp