Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Криму на акції протесту затримали 12 осіб - ЗМІ

4 червня 2015 р., 18:21

Активісти вийшли на пікет на знак підтримки затриманого раніше кримського татарина.

Біля будівлі управління російського ФСБ в Криму у Сімферополі були затримані 12 осіб, які прийшли підтримати співвітчизника Різу Ізетова, затриманого вранці 4 червня в селі Строганівка Сімферопольського району. Про це повідомляє видання Крым.Реалии.

З посиланням на дані Кримської польової місії з прав людини повідомляється, що співробітники поліції затримали людей для з'ясування особи і перепровадили в Київський райвідділ МВС Криму.

При цьому, як наголосили правозахисники, у людей при собі були документи. Наразі до затриманих повинен бути допущений адвокат Еміль Курбедінов.

Раніше активіст кримськотатарського руху, глава ЦВК Курултаю Заїр Смедляєв повідомив про те, що вранці 4 червня в селі Строганівка був заарештований невідомими в масках кримський татарин Різа Ізетов.

Коментарів від правоохоронців Криму за даними затримань немає.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада прийняла постанову про звернення до Організації Об'єднаних Націй, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, Парламентської асамблеї ОБСЄ, світових лідерів і всіх членів міжнародної співдружності про засудження порушень прав і свобод кримськотатарського народу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp