Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці трьох сіл Іршавщини звернулись до головного міліціонера району (Фото)

5 червня 2015 р., 10:24

На зустріч прийшли жителі Дуьрівки, Великої та Малої Розтоки

Начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко провів черговий прийом громадян у приміщенні Дубрівської сільської ради. Мешканці сіл Дубрівка, Велика та Мала Розтока мали можливість звернутись зі своїми проблемами та побажаннями.

Про це повідомили в Іршавському РВ УМВС.

На зустріч із керівником міліції прийшло чимало селян. Проблеми, з якими вони звертались, різноманітні. Це і неприязні стосунки з сусідами, і сімейні конфлікти.

Першою на прийом завітала депутат сільської ради, яка підняла питання відновлення громадських формувань. Вони допоможуть правоохоронцям, особливо у літній період, під час проведення футбольних матчів.



Житель села Велика Розтока відзначив роботу молодого дільничного інспектора міліції Михайла Поляка. Він завжди серед людей, все тримає під контролем, постійно проводить роз’яснювальну роботу серед молоді, а це сприяє правопорядку в селі.

Сільський голова Володимир Малиновський теж сказав на адресу дільничних інспекторів міліції багато хороших слів, відзначив належну співпрацю дільничних із активом села.

На прийомі громадян було й багато питань, які не стосувались роботи міліції. Крім цього, були охочі нести службу в органах внутрішніх справ. Керівник міліції розповів про порядок прийому на роботу.

Після закінчення прийому громадян Мирон Черничко вийшов у село, де спілкувався з місцевими жителями. Люди висловлювали свої побажання щодо роботи міліції. Одна жінка підняла питання зловживання чоловіками спиртними напоями. З кожним роком кількість пияків зростає, у таких сім′ях панує безлад, від якого потерпають жінки та діти. Мирон Васильович зазначив, що дільничні інспектори беруть на контроль такі неблагополучні сім′ї, при необхідності проводять з пияками профілактичну бесіду.

Всі питання, з якими звертались мешканці Дубрівської сільської ради, взято на особистий контроль начальником райвідділу. Мирон Черничко запевнив, що за всіма зверненнями буде проведено перевірку.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp