Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Оноківцях цілу ніч зустрічали літо (Фото)

5 червня 2015 р., 16:57

У селі розпочався сезон бограчів та дискотек

Весело проводжали весну та зустрічали літо в с. Оноківці на Ужгородщині. Організували паті громадська організація «Громадський ресурсний центр розвитку в с. Оноківці» та велику підтримку нам надав орендар території Оріховського озера Йосип Горват.

Дійство починалося 31 травня на території так званого Оріховського озера відкриттям сезону бограчу, а саме «бограч-паті». Гості свята мали змогу поласувати цим смачним «закарпатським супчиком», що вже, мабуть, став символом нашого краю. Ненав’язлива музичка та освіжаюче холодне пиво також додавали відвідувачам веселого настрою. Також була можливість зіграти в футбол на пляжі, чим хлопці і зайнялися ближче до вечора.

Вечір закінчився дискотекою на пляжі (до речі першою в цьому році на території села), що тривала майже до ранку. Хоча присутні гості були різного віку, проте задоволені залишились усі. А ті, що не змогли відвідати захід, уже запитують: «Коли наступна дискотека?»

{g}

Велика подяка усім, хто доклав зусиль, щоб свято відбулося!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp