Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Оноківцях влаштували веселе свято для дітей (Фото)

2 червня 2015 р., 21:12

Орнанізатори - задоволені, а дітки - щасливі

Відбулося свято дітей, свято наших юних патріотів. Було надзвичайно весело і цікаво. Ми надіємося їм також сподобалось, і вони пам’ятатимуть це свято з посмішкою на обличчі.

Заїзд був різновіковий, найменшому учасникові всього 4 рочки, найстаршому – 15. Компанія зібралася чоловіча адже дівчат було тільки 5. Всі учасники велопробігу, а саме 35 дітей, були нагороджені грамотами та заохочувальними призами. Варто відмітити дві номінації «Найоригінальніший велосипед» та «Найбрудніший велосипед». Ці номінації теж не залишили нас поза увагою. Першим перетнув фінішну лінію Вася Лещак (13 років).

Як ми і обіцяли, було багато конкурсів, спортивних заходів, майстер-клас із виготовлення корабликів та запуск їх на озері. Також діти ліпили із піску замки-фортеці. Дуже мені сподобався один хлопчик, який сказав «Ніякий москаль не пройде оборону!». Навіть діти розуміють ситуацію, яка нині в країні відбувається.

{g}

Також протягом свята лунали пісні українських виконавців. Завдячуємо Dj Васі, який для нас працював. Обіцяної підтримки влади ми так і не дочекались. Нажаль. А ми в свою чергу, громадська організація «Громадський ресурсний центр розвитку села Оноківці» подбали аби все пройшло якнайкраще. Ми вдячні, що діти відгукнулись і приїхали на свято. Адже це їх день.

Світлана 02.06.2015 22:12 IP: 38.142.52.37
Свято вдалося!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp