Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині для діток бійців АТО влаштували новорічне свято (Фото)

21 грудня 2015 р., 19:44

Дід Мороз, Снігуронька та янголята кожному вручили подарунки

Наближається Новий рік - найулюбленіше свято, яке з нетерпінням очікує малеча. Сьогодні у районному будинку культури відбулося чудове свято з концертом та подарунками для діток, учасників АТО, на яке вони прийшли зі своїми батьками, повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Привітали присутніх з наступаючими святами керівництво району - голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук та голова районної ради Василь Каганець. Насамперед вони висловили подяку бійцям, учасникам АТО, які у важкий час стали на захист територіальної цілісності, миру та спокою України. А дітям побажали бути чемними та слухняними, добре вчитися, зростати здоровими та щасливими на радість своїм батькам. І найголовніше, чого потрібно всім нам - завершення війни та встановлення миру.

Для присутніх була представлена святкова новорічна програма за участі Діда Мороза і Снігуроньки, роль яких виконали ведучі Микола Крегул та Інга Жмурко. Також відбулись конкурси та ігри, в яких діти заохочувались призами.

Відтак прозвучали музичні композиції у виконанні вихованців Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.Гренджі-Донського.

І ось наступила найдовгоочікуваніша мить для всієї малечі - з рук Діда Мороза, Снігуроньки та Ангела вони отримали подарунки, про які подбала районна влада.

На згадку про святкове дійство, його учасники зробили спільне фото біля головної ялинки міста Тячів.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp