Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові все для дітей (ФОТО)

1 червня 2018 р., 16:00

З нагоди свята

У скверику на площі Героїв сьогодні зібралися кілька сотень дітей, їх батьків та вихователів.Усі вони прийшли сюди, щоб разом відсвяткувати Міжнародний день захисту дітей, який традиційно відзначаємо 1 червня.

Програма заходу була надзвичайно колоритною і різноманітною, веселою й невимушеною. Вихованці дошкільних навчальних закладів продемонстрували, що вони вміють співати й танцювати, декламувати вірші, реалізовувати цікаві хореографічні композиції, навіть інтерпретувати замислуваті бальні па.

Показові виступи започаткували Єва Романович та Назар Клепар, котрі щиро дарували присутнім хвилюючий вірш про Україну, а їх друзі з дитсадка № 7 задушевно виконали пісню “Щасливе дитинство”.

Цікавими були хореографічна композиція від вихованці ДНЗ № 4 “За мир на всій землі” та танок з рушниками. Малеча з дитсадка № 10 порадувала публіку колоритними вправами із стрічками. Оригінальним вийшов танець маленьких прачок з ДНЗ № 13.

У перерві між виступами ініціатор проведення конкурсу творчих робіт “Карпатський дивосвіт“ заслужений геолог України, почесна громадянка Берегова Віра Миколаївна Зайцева вручила Грамоти та цінні подарунки переможцям та призерам змагання.

Насамкінець численну аудиторію здивували ексклюзивними танцювальними композиціями наймолодші учасники шоу-гурту “Атас” та студії “Гармонія”.

Чарівна ведуча Ксенія Безик, котра на високому рівні провела програму, бажала всім щастя, добра, миру, міцного здоров’я, сімейного затишку.

“Милі діти, батьки, не забувайте, що свято на цьому не закінчилось, воно триватиме цілий день,- звернулась вона до винуватців торжества.- Отож, даруймо один одному лишень позитивні емоції, а ще краще – робімо це упродовж цілого року.”


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp