Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Страшну недугу маленькому закарпатцеві допомагали на благодійному вечорі (ВІДЕО)

6 червня 2015 р., 13:37

Зібрані кошти витратять на лікування раку 11-річного хлопчини

Допомогти хворому на рак. У Мукачеві провели благодійну акцію, щоб зібрати кошти на операцію 11-річному хлопчику. Про Даніеля Пуфлера ми вже розповідали вам у програмі Час. Наразі небайдужі зініціювали проведення благодійного концерту, аби допомогти хворому.

Благодійний вечір з широкою розважальною програмою об’єднав понад 150 небайдужих закарпатців. Мета – зібрати кошти на операцію з пересадки кісткового мозку хворому на рак крові Даніелю Пуфлеру.

Усі артисти, ведучі, КВН-щики, фотографи, карикатуристи та інші учасники, задіяні у благодійній акції, взяли на себе організаційні витрати і виступали безкоштовно, аби допомогти Даніелю.

Організатори акції запросили на благодійний вечір артистів не тільки із Закарпаття, а із Івано-Франківська, Кривого Рогу, Львова, Хмельницького, інших міст України, які у короткий термін відгукнулися на пропозицію взяти участь у акції.

Усі кошти, зібрані під час благодійного вечора, передали мамі хлопчика.



М-студіо



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp