Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород стане екологічним

10 квітня 2014 р., 14:59

У суботу, 12 квітня, в рамках Всеукраїнської кампанії «Зробимо Україну чистою» відбудеться екологічний Вуличний університет.

Цього разу ВУ буде проходити у форматі «круглого столу», оскільки доповідачів буде більше, ніж зазвичай і кожен зможе представити свою екологічну ініціативу чи проект, а також обговорити основні екологічні проблеми Ужгорода та спробувати знайти шляхи їх вирішення. Тема еко-ВУ: «Ужгород екологічний: проблеми і рішення». 

Доповідачі, що підтвердили участь в обговоренні: Олександр Попович – журналіст, блогер, представник та один з ініціаторів Провулку «Гірчичне зерно», а також ініціатор проекту арт-смітника для сортування сміття; Ростислав Ткаченко – громадський діяч та екоактивіст, ініціатор збору використаних батарейок та доставки їх на утилізацію; Валентин Волошин – еколог, громадський діяч, закарпатський обласний координатор акції ЗУЧ; Юлія Дичка – екоактивіст, ужгородський міський координатор акції ЗУЧ; Андрій Кирилюк – активіст, займається збором пластикових корків та доправленням їх на утилізацію; Керівник ТОВ «AVE Ужгород»; Представник Екологічної інспекції; Кожен з доповідачів матиме до 7 хвилин на представлення свого проекту чи ініціативи, а також відповісти на запитання. Потім відбудеться обговорення основних екологічних проблем та можливих шляхів подолання їх через громадські ініціативи, екологічні проекти, просвітництво громадян тощо. 

Участь у Вуличному університеті є безкоштовною, запрошуються усі бажаючі!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp