Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тіло 18-річного закарпатця знайшли на дні озера (Фото)

12 червня 2015 р., 16:45

Потопельника шукали майже добу

11 червня в Чизайському озері у м. Берегово затонув 18-річний хлопець. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби о 13:00 від чергового Берегівського РВ УМВС, куди зателефонували стурбовані товариші молодого мешканця с. Бадалово. За словами очевидців, потерпілий разом із компанією друзів вирішили відпочити на озері. На очах у товаришів юнак пірнув у воду і більше з неї не виплив.

На місце події виїхали працівники водолазно-рятувального відділення з м. Ужгород. Знайти тіло хлопця у водоймі бійцям ДСНС вдалося тільки вранці 12 червня. Потопельника, що заплутався у водоростях, виявили на глибині 4 метрів й підняли на берег. Деталі трагічного випадку з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, протягом тижня це вже другий випадок утоплення на тому самому озері в м. Берегово. У неділю під час відпочинку з компанією друзів тут затонув 32-річний рибалка з м. Мукачева. Його тіло водолази знайшли за 15 м від берега на глибині 9 метрів.

{g}

Рятувальники закликають закарпатців! Будьте особливо обережні під час літнього відпочинку на річках та озерах. Обирайте для купання лише спеціально відведені та обладнані для цього місця, а не стихійні пляжі. Купайтеся у світлу частину доби, однак не під час обідньої спеки. Не заходьте у воду одразу після прийому їжі та в нетверезому стані, а також не залишайтеся у воді надовго (купатися слід не більше 15-20 хвилин). А головне – не купайтеся наодинці й не запливайте на обмежувальні знаки. І в жодному разі не залишайте дітей біля водойм без нагляду батьків. Пам’ятайте, що дотримання цих нескладних правил забезпечить вам приємний відпочинок і допоможе уникнути трагедії!

У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp