Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спортивний азарт: ФК "Берегово" поступилося ФК "Бийгань"

15 червня 2015 р., 08:41

Гра відбуласяя вчора, 14 червня

14 червня ФК «Берегово» мінімально поступився на виїзді ФК«В. Бийгань».

 

с.В. Бийгань,500 глядачів
ФК«В. Бийгань» — ФК «Берегово» - 1:0 (юнаки: 3:1)
Арбітр: Андрій Сімку
В. Бийгань: Ковач, Септа, Ількович, Гайдош, Бабич, Крьока, Гибалюк, Оржаковський, Зубанич, Лобода, Жаренков
Заміна: Гейці, Гаврилай, Горват, Верейці, Горшані
Головний тренер: Тарас Вайданич
Берегово: Кучінка, Скакун, Микуланинець, Гичка, Каганець, Кейс, Ковтун, Віщак, Парада, Яворів, Луця (Варга, 62)
Заміна: І. Береш, Кота, Дудінскі, Деяк, Красношлик, Сливка
Головний тренер: Мирослав Бабяк
Гол: Лобода –65 хв.

Перед початком берегівського дербі було зрозуміло, що гра видовищною не буде. Причиною такого припущення була 35-градусна спека. Господарі поля вважалися фаворитами. Підопічні Тараса Вайданича впевнено включились за чемпіонську гонку, перегравши в минулому турі ужгородців на виїзді. У Берегова наразі завдання віднайти свою гру. Втрачені очки вже ніхто не поверне, тож перед Мирославом Бабяком повстає завдання стабілізувати гру команди. Порівняно з попереднім матчем у Берегова відбулась одна вимушена заміна. Замість Річарда Береша, який був вилучений у минулому турі, місце у воротах зайняв Павло Кучінка.

Перші хвилини проходили спокійно. В основному гра точилася у центрі поля. Господарі володіли мінімальною перевагою, але якості в діях великобийгінців не було. Берегівчани у відповідь супернику забили швидкий м’яч, проте арбітри побачили положення поза грою. До середини тайму гра почала потрохи зникати. Було видно, що футболістам на полі просто не вистачало повітря. У команді Великої Бийгані виділялися Жаренков та Лобода, у Берегова Парада та Кейс. Але у першому таймі ні одна з команд не змогла відзначитись.

У другій половині гри майже усю ініціативу взяли в свої руки футболістиВ. Бийгані. Команда планувала відкрити рахунок якнайшвидше. Гостей частіше рятував Кучінка. Берегівчани намагалися відповідати мікро-моментами, але загрози вони Ковачу не доставляли.

Мить, коли усі вболівальники господарів зітхнули з полегшенням, настала на 65-й хвилині. Бийганці організували чергову атаку. Гибалюк, протягнувши «шкіряного» по краю поля, навісив у карну зону гостей. Там берегівчани м’яч винесли, але не вдало. «Сферою» заволодів Лобода. Прибравши захисників Яромир поцілив сильним ударом у площину воріт – 1:0. Те, що було далі важко назвати хорошим футболом. Знову ж таки заважала цьому надзвичайна спека. Берегівчани намагалися створити щось біля воріт Ковача, та сил не було. Господарі також не сильно йшли уперед, аби збільшити свою перевагу. В підсумку мінімальна перемога ФК«В. Бийгань».

Інші результати 7-го туру:
ФК«Поляна» — ФК «Тячів» 5:1 (7:0)
ФК «Бужора»(І) — ФК «Боржава» (Д) 2:1 (3:1)
ФК«Бийгань» — ФК «Берегове» 1:0 (3:1)
ФК«Середнє» — ФК «Ужгород» 0:3 (1:0)
ФК «Севлюш»(В) — ФК «Дийдо» 0:0 (4:0)
ФК «Оболонь»(Х) — ДЮФК «Мукачево» (гра відбудеться17 червня)
Після 7-го туру ФК «Берегово» займає10 сходинку із активом у шість очок.

Наступна гра пройде на стадіоні «Дружба» у Берегові проти ФК «Середнє»21 червня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp