Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль каже, що воду у Чопі ввімкнули

16 червня 2015 р., 15:45

Ситуацію, що склалася голова краю прокоментував так:

Про це Василь Губаль написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

Ну, новина в ситуації з Чопом така: воду ввімкнули. Це по-перше. Мав щойно зустріч з міським головою нашого прикордонного містечка. Пані Галина Цар нарікає на непорозуміння і відсутність контакту та кроків до вирішення ситуації з боку залізничників, які через свої структури відімкнули воду мешканцям. Просто під час спілкування з керівником міста, яка вболіває за громаду, я набрав телефоном представника залізниці й мав з ним принципову бесіду. 

Зазначив, що ані конфліктів, ані, тим паче, проблем для громади в області не потрібно. Цей вузол треба розв’язувати. І запропонував залізничникам разом з місцевою та обласною владою спільно виходити на вище керівництво й іти до рішення, котре дозволити налагодити господарювання водоканалу. Запросив на зустріч відповідальних. Поспілкуємося і разом будемо прагнути знайти вихід. Категорично проти, щоби від ситуації, що склалася, потерпала громада, маючи чи не щомісяця відключення води. Справу треба розв’язати, тож шукатимемо рішення і способи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp