Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Леанка" залишила на три місяці працівників без зарплати

11 квітня 2014 р., 12:20

Ужгородська міжрайонна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати 80 працівникам ДП АПФ «Леанка» на суму майже 187 тис.грн.

Встановлено, що протягом останніх трьох місяців працівники вказаного підприємства безпідставно не отримують зарплату. 

Відтак, прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 175 КК України (невиплата заробітної плати) та заявила до суду позови в інтересах працівників на вказану суму.

Довідкач.1 ст. 175 КК України - yевиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат громадянам більш як за один місяць, вчинена умисно керівником підприємства, установи або організації незалежно від форми власності чи громадянином - суб'єктом підприємницької діяльності, - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp