Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові малюк вийшов погуляти і... помер

18 червня 2015 р., 12:01

Дитину вбило сонце...

Смерть хлопчика 2013 року народження констатував дільничний лікар с.Вари. Оглядом тіла дитини слідів насильницької смерті не виявлено.

Днями до чергової частини Берегівського РВ УМВС поступило повідомлення від дільничного лікаря с.Вари Берегівського району про те, що ним було констатовано смерть малолітньої дитини.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що хлопчик 2013 року народження, після обіду, вийшов гратися на подвір’я будинку по місцю проживання. В цей час мати з грудним немовлям залишалася у будинку.

У молодої 21 річної жінки четверо малолітніх дітей, найстаршому з яких 6 років, а наймолодшому всього 2 місяці. Погодувавши та вклавши спати немовля, мати вийшла на подвір’я де знайшла непритомним свого 2-річного сина.

Перелякана жінка на руках принесла хлопчика до дільничного лікаря,аби той надав дитині медичну допомогу. Однак, як засвідчив лікар дитину принесли неживу.

Сусіди характеризують молоду жінку, як хорошу та дбайливу мати, що постійно доглядає та піклується за своїми чотирьма малолітніми дітками.

Згідно судово-медичної експертизи, причиною смерті 2-річного хлопчика став тепловий удар.

За даним фактом слідчим Берегівського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 (вбивство малолітньої дитини ) Кримінального кодексу України. Триває слідство, під час якого будуть встановлені всі умови та обставини, що призвели до смерті дитини.

Інформація Берегівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp