Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

7502 пачки сигарет - такий улов закарпатських прикордонників

11 квітня 2014 р., 13:03

Прикордонники відділу «Косино» Мукачівського загону за допомогою переносного інфрачервоного тепловізора помітили неподалік державного кордону невідому особу.

До ймовірного місця перебування порушника миттєво висунувся прикордонний наряд. При наближенні прикордонників порушник покинув свій крам і спробував утікти, проте не далеко. Як результат, правоохоронці затримали чоловіка, а неподалік, в меліоративному каналі чотири ящики цигарок загорнутих в чорний поліетилен. 

Затриманого та тютюнові вироби (2000 пачок марки «NAVIGATOR») доставлено до прикордонного підрозділу. На громадянина України складено документи про адмінправопорушення передбачені статтею 202 (накладено стягнення-штраф у розмірі 51 грн), статтею 185-10 ч.1 КУпАП, статтею 204 -1 ч.1 КУпАП. 

Ще одного українського «горе» ділка затримали прикордонники відділу «Лужанка», коли той спробував перевезти у своєму автомобілі марки “Форд Мондео” угорської реєстрації 5502 пачок цигарок. Примітно, що водій обрав смугу руху «зелений коридор» проте, це не уберегло його від неприємностей. В результаті огляду автомобіля із застосуванням технічних засобів прикордонного контролю спільною спеціальною оглядовою групою виявлені тютюнові вироби “Lifa mentol”, “Lifa ocean”, “NZ 8”, “NZ Gold”, “Jin Ling”, “Queen Elegans”, які були ретельно приховані в конструктивних особливостях транспортного засобу. Розпочато адміністративне провадження.

Транспортний засіб та тютюнові вироби вилучені. Сума оцінки буде встановлена додатково.
Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp