Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Тячева доправили гуманітарний вантаж із Угорщини

19 червня 2015 р., 15:20

Допомогу отримали родини бійців АТО з Тячева.

Надіслану гуманітарну допомогу сьогодні отримали тячівські родини бійців АТО. Це другий доброчинний жест Тячеву від реформатської благодійної місії з Угорщини. Вперше у рамках благодійності угорські гості завітали до міста над Тисою у квітні. Цього разу продуктові набори з маркуванням «від угорського народу» вручали у міській раді, куди й були запрошені рідні мобілізованих військових і добровольців, які несуть або несли службу в зоні антитерористичної операції на сході країни. 

Благодійників з угорської столиці зустріли міський голова Іван Ковач, священик реформатської громади Тячева Ласло Кароль, заступник міського голови Тіберій Мийсарош, керуюча справами, секретар виконкому міської ради Ольга Решетар та голова ГО «Тячівська міська спілка родин військових та добровольців «За мир і єдність України» Лариса Дерен.

Наші друзі з Угорщини приїхали з благодійною місією до Тячева вдруге, щоб висловити підтримку українському народу і підтримати тих тячівців, які в цей час найбільше потребують допомоги. Скажу відверто, ми завжди раді таким гостям. Від себе особисто та рідних військовослужбовців щиро дякую угорській реформатській общині за таку благодійну справу», – сказав мер Тячева.

Голова опікунської ради угорської реформатської благодійної місії Шандор Пал зазначив, що їх місія з любов’ю і радістю виконує свій благодійний обов’язок, адже ця допомога включає в себе допомогу родинам, які її дуже потребують. Також він наголосив на тому, що по-можливості, їх представники з опікунської ради будуть приїздити з подібною допомогою щомісяця і не лише з продуктовими наборами, а й медикаментами, дитячими речами та іншою допомогою.

Щиро подякувала угорцям за порозуміння і проявлену благодійність для тячівських сімей голова міської спілки родин військових та добровольців Лариса Дерен.

У рамках другої благодійної місії допомогу в Тячеві отримали близько 50 сімей учасників АТО. На завершення зустрічі тячівці аплодували добродійникам із Угорщини і дякували за продуктові набори.

Маріанна Айтай-Іванчова



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp