Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові дбали про комфорт (ФОТО)

12 серпня 2015 р., 17:39

Угорці радо допомагають.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив Золтан Баб’як:

 

Протягом минулих років за партнерської підтримки наших угорських друзів із міст-побратимів у Берегові було здійснено цілу низку проектів, направлених на забезпечення життєдіяльності, підвищення рівня благоустрою та комфортності нашого міста. Так, до прикладу, починаючи з 2014-го року, відповідно рішення самоврядування та депутатського корпусу міста Вашарошнамень, активно долучаються до втілення в життя директив з оновлення, впорядкування та експлуатації угорськомовних загальноосвітніх шкіл Берегова. Саме завдяки цій підтримці на початку літа вдалося провести капітальний ремонт класного приміщення Берегівської ЗОШ № 7.

11 серпня до нашого Берегова з офіційним візитом прибули міський голова м. Вашарошнамень Шандор Філеп та секретар др. Пийтер Сіладі, аби на місці ознайомитися із ходом робіт. У присутності секретаря міськради Людмили Токар та депутата Пийтера Вереша гостей було проінформовано про проблеми шкіл, про завдання та плани на преспективу. Переконавшись у належному використанні отриманої допомога, наші угорські партнери висловили задоволення з цього приводу. Під час спілкування йшлося також про можливості благодійної підтримки та продовження співпраці у майбутньому.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp