Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко чекає від в.о. глави СБУ подань на звільнення 4 заступників

19 червня 2015 р., 18:36

Президент Петро Порошенко зазначив, що до кінця дня очікує від тимчасово виконуючого обов’язки голови СБУ подання про звільнення із займаних посад заступників голів СБУ.


Про це він сказав на нараді з керівниками силових відомств у п'ятницю, інформує прес-служба глави держави.

А саме подання на першого заступника голови СБУ Юрія Артюхова, заступників голови СБУ Віталія Циганка та Віктора Ягуна і начальника Слідчого управління СБУ Василя Вовка.

Так само Грицак має внести пропозиції президенту щодо "серйозного кадрового укріплення СБУ, яке забезпечить проведення реформи".

Глава держави також наголосив, що т.в.о. голови СБУ має взяти на особистий контроль всі справи, у тому числі й ті, що було порушено останнім часом, і в жодному випадку не допустити їх необґрунтованого закриття.

Президент особливо наголосив на важливості боротьби з корупцією у вищих ешелонах влади.

"Загрози, які сьогодні несе корупція для існування нашої держави, аж ніяк не менші, ніж загроза від російської агресії на Донбасі і від російської анексії Криму", – сказав глава держави.

Президент зазначив, що до початку повномасштабної роботи Національного антикорупційного бюро зусилля у цьому напрямку, разом з НАБУ, мають скоординувати Служба безпеки України, Міністерство внутрішніх справ, Національне агентство з питань запобігання корупції, Генеральна прокуратура, інші силові відомства.

"Вимагаю значно більш високого рівня координації дій між силовими структурами. Нікому не дозволю тягнути ковдру на себе. Маємо продемонструвати ефективну взаємодію, щоб ми звітували не за кількість порушених справ, а за кількість вироків суду, коли корупційні схеми будуть доведені до суду і злочинці будуть притягнуті до кримінальної відповідальності", – зазначив президент.

Українська правда


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp