Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Приємний вияв турботи від міліції до раніше судимого жителя Хустщини (ФОТО)

12 квітня 2014 р., 10:53

З ініціативи начальника Хустського відділу кримінально-виконавчої інспекції підполковника внутрішньої служби Сергія Бондарчука раніше судимий житель Хустщини отримав на день народження подарунок – паспорт громадянина України.

Під час розмови з новоспеченим громадянином України стало відомо, що на злочинний шлях він став у 15 років. Разом з односільчанином вони скоювали крадіжки. Першою стала крадіжка з приватного будинку. Юних крадіїв затримали правоохоронці, потім був суд, каяття та вирок. 

За свій перший злочин Ігореві судом було призначено покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі, але враховуючи, що він на той момент був неповнолітній, йому дали іспитовий строк на один рік. 

На початку квітня Ігореві виповнилося 17 років. З нагоди цієї дати начальник Хустського РВ ГУДМС України в Закарпатській області Василь Суринець разом із лейтенантом внутрішньої служби Мар′яною Ізай вручили хлопцеві паспорт громадянина України. 
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp