Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканців Хустщини закликали не підтримувати окупанта (ФОТО)

3 червня 2014 р., 12:32

Акція не була одноразовою. Вона проходитиме в декілька етапів до тих пір, поки мешканці не відмовляться від російського продукту.

В рамках акції активісти УДАРу розповсюджували по дворогосподарствах міста та наклеювали біля магазинів листівки, в яких закликали мешканців району до бойкоту товарів з кодами РФ.



За словами одного із співорганізаторів акції, члена команди Хустського УДАРу Ростислава Агости, такі акції повинні проводитись без винятку у всіх регіонах нашої країни, тому що лише спільними зусиллями ми зможемо досягнути бажаної мети і внести свій вклад у боротьбу з агресором, яким нажаль є Російська Федерація. 

Очільник Хустського УДАРу Михайло Пристая наголосив, що дана акція проводитиметься в місті у декілька етапів, поки кожен хустянин не усвідомить, що купуючи товари російського виробництва він спонсорує агресію Росії проти нашої країни. 

"Доходи з продажу товарів в нашій державі Путін спрямовує на війну з Україною. Тож без перебільшення можна сказати, що за російські товари українці платять своєю кров’ю", - переконаний Пристая.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp