Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги власників овець

25 червня 2015 р., 13:26

Закарпатці, ви можете отримати доплату за кожну вівцю

Відповідно до “Програми розвитку та підтримки тваринництва і птахівництва в області на 2010-2015 роки” у 2015 році проводиться збір документів від фізичних осіб для здійснення щорічних доплат за наявне на початок попереднього року у особистих селянських господарствах поголів’я вівцематок і ярок старше одного року та приріст поголів’я вівцематок і ярок старше одного року, одержаний у попередньому році.

Виплата доплат здійснюється за наявне на початок попереднього року у особистих селянських господарствах поголів’я вівцематок і ярок старше одного року з розрахунку до 50,00 грн. за голову (у випадку якщо протягом попереднього року чисельність маточного поголів’я зменшено, нарахування доплати здійснюється на поголів’я наявне на 1 січня 2015 року) та приріст поголів’я вівцематок і ярок старше одного року, одержаний у попередньому році особистими селянськими господарствами, що не мали у наявності або утримували з 01 січня до 31 грудня попереднього року 1 до 10 голів вівцематок та одержали їх приріст за рахунок власного відтворення або придбання з розрахунку до 100,00 грн. за кожну прирощену голову.

Для отримання доплат фізичні особи (ОСГ) подають до відділу агропромислового розвитку Перечинської РДА наступні документи, а саме:

- довідку про наявність поголів`я вівцематок і ярок старше одного року на 01 січня 2014 р. і 01 січня поточного року, видану сільською (міською) радою;

- копію паспорту та ідентифікаційного коду власника тварин;

- копії реєстраційних свідоцтв овець, на які передбачені доплати;

- повні банківські реквізити.


Зазначені документи подаються у відділ агропромислового розвитку Перечинської РДА м.Перечин, вул.Жовтнева,11 до 01 серпня 2015 року.

За додатковою інформацією можна звернутися за тел.2-11-78 або 0951454718.


Відділ агропромислового розвитку Перечинської РДА


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp