Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Повідомляти про нових працівників роботодавцямнеобхідно завчасно!

30 червня 2015 р., 19:31

Про це повідомляють в Ужгородському ОДПІ

В Ужгородській ОДПІ зазначають, що набрала чинності постанова кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року №413 Про порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу. Цією постановою затверджено форму повідомлення та порядок його подання до контролюючого органу. Таким чином, повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до податкової інспекції за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за формою згідно з додатком до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором.

Таке повідомлення можна подавати на паперових носіях, якщо трудові договори укладено не більше ніж із п'ятьма особами, на паперових носіях разом з копією в електронній формі та засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису.

Таким чином, повідомити контролюючий орган про прийняття працівника на роботу необхідно до моменту укладання трудового договору.

За матеріалами Ужгородської ОДПІ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp