Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокурором Ужгородського гарнізону призначено зброєносця Балоги

3 липня 2015 р., 20:11

Шість років тому його намагались підірвати

Військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України призначено Олега Цицак.
До свого призначення на нову посаду, Цицак працював у прокуратурі Львівського гарнізону Західного регіону України, а за генпрокурора Віталія Яреми розглядався як один з кандидатів на пост прокурора Закарпатської області, куди його просував його багаторічний патрон Віктор Балога.

Саме з Балогою, а також його "бізнесом" і протистоянням з опонентами у боротьбі за владу і пов'язана більша частина кар'єри Ціцак. Стартувавши з посади помічника голови Закарпатського обласного суду, з 2001 по 2011 рік він працював суддею Ужгородського міськрайонного суду, обіймав посаду заступника голови суду, де став широко відомий після підкилимних скандалів з мером Сергієм Ратушняком. У загальноукраїнському масштабі про суддю заговорили в 2009 році, коли на його життя було вчинено замах.

Після відставки Балоги, і його обрання в парламент Цицак стає його помічником-консультантом.
На цій посаді восени минулого року він вляпався в черговий скандал. У вересні 2014 ужгородські активісти спільно з працівниками ДАІ затримали Цицак, який у п'яному вигляді роз'їжджав по місту.
Супроводжуючі його особи спробували напасти на працівників міліції.

Ні для кого не секрет, що Цицак був пролобійовано на посаду прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України саме Балогою.

Прокурорська правда

Ябаран 03.07.2015 23:40 IP: 68.173.195.91
Закарпатці ! Ви худоба. Балога ваш пастух.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp