Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новопризначений головний міліціонер Закарпаття не вірить, що закарпатці проти його призначення

5 березня 2014 р., 15:05

Новопризначений начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Турдай запевняє, що громада не налаштована проти його призначення на посаду.

Про це головний міліціонер Закарпаття сказав під час зустрічі з громадськістю та представниками політичних партій сьогодні, 5 березня, – передає кореспондент Zaholovok.com.ua.

За словами Василя Турдая, громада погодила його кандидатуру: “До мене претензій нема. На момент, коли мені запропонували очолити закарпатську міліцію, я виїхав до Міністерва, аби це обговорити. 26 лютого був наказ про моє призначення».  

Нагадаємо, що закарпатські активісти неоднозначно сприйняли призначення на посаду начальника обласного управління МВС колишнього головного міліціонера Хустщини Василя Турдая. Зазначалося, що саме Турдай був причетний до справи Нагірного, який спричинив ДТП, внаслідок чого загинули мама з дитиною, і який досі залишається на волі.

Василь Турдай у телефонній розмові із заступником начальника УМВС у Закарпатській області Сергієм Россохою пообіцяв прийти на зустріч із закарпатцями на площу Народну в Ужгороді. Однак, на зустрічі з громадськістю так і не з’явився. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp