Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Турдай про справу Нагірного: Працювала і Генпрокуратура, і МВС. Моєї вини не було

5 березня 2014 р., 15:39

Новопризначений начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Турдай не вважає себе винним у ситуації зі втечею винуватця резонансного ДТП Павла Нагірного.

Про це головний міліціонер Закарпаття заявив сьогодні, 5 березня, під час зустрічі з громадськістю та представниками політичних партій, – передає кореспондент Zaholovok.com.ua.

За словами Турдая, міліціонери зробили все для його затримання. Начальник закарпатської міліції вважає винним у цій ситуації суд, який обрав для нього запобіжним заходом утримання у психлікарні.   

Також Василь Турдай підкреслив, що заключення про психічну хворобу Нагірного робила львівська судмедекспертиза. На запитання, чому міліція дала Нагірному втекти, головний міліціонер Закарпаття сказав, що правоохоронці не впливають на рішення суду щодо затримання зловмисника.

Крім того, Турдай зазначив, що наразі справа знаходиться на стадії розслідування,  Павла Нагірного розшукує Інтерпол і додав, що «зробить все, аби довести розслідування до кінця» і не знімає з себе відповідальності за неї.

З приводу звинувачень, що правоохоронці не завадили втечі Павла Нагірного, Василь Турлай сказав: «Було кілька службових розслідувань. Працювала і Генпрокуратура, і МВС. Моєї вини як начальника відділу не було».

Також головний закарпатський міліціонер сказав:  «Коли сталася ДТП, на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Я також був на місці. Нагірного відвезли у лікарню. Ми два місяці його сокотили у психлікарні». 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp