Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дехто на Тячівщині мобілізацію не помічає

4 липня 2015 р., 19:30

Там ігнорують цей процес

За інформацією Тячівського РВК, наразі складено 55 адмінпротоколів на посадовців сільських рад, військовозобов’язаних та призовників, які ухилялися від проходження медкомісій та військової служби.До відповідальності притягнуто 14 начальників військово-облікових столів та 11 голів сільрад. За поданням райвійськкома порушено 11 кримінальних проваджень за перешкоджання проведенню заходів часткової мобілізації, в тому числі на одне підприємство.Шість сільрад – Калини, Усть-Чорна, Топчино, Нижня Апша, Біловарці, Вільхівці – досі не подали у райвійськкомат іменних списків військовозобов’язаних, які перебувають на військовому обліку, «Тому буде прийнято рішення про притягнення їх не тільки до адміністративної, а й кримінальної відповідальності за перешкоджання заходам проведення часткової мобілізації», – сказав Тячівський райвійськком підполковник Ігор Тищук.
Найбільше мобілізованих – з Тячева і Буштина.«Служать нормально і добросовісно, – додав військовий комісар. – Розуміють, що свою державу необхідно захищати. Тому що якщо ми сьогодні не зупинимо ворога там, на сході, далі його буде важко зупинити».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp