Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заступник міського голови Ужгорода - про підпал своєї автівки

6 липня 2015 р., 11:00

Каже, що зловмисника бачили, проте не спіймали

Як ми повідомляли раніше, сьогодні вранці у селі Сторожниця, що на Ужгородщині, горів автомобіль. Міліціонери відкрили кримінальне провадження. Як з’ясувалося, автівку підпалили заступнику міського голови Ужгорода Ользі Травіній.Пані Ольга підвердила журналісту GalagovTV, що її автомобіль підпалили: “Так, це мій автомобіль, в 5 ранку підірвали. 

Кинули каністру з бензином, і автомобіль згорів. Наразі машина у міліції. Я написала заяву, на місці була група експертів і за висновками міліціонери відкрили кримінальне провадження. Були криміналісти, людину цю бачили, але не встигли схопити. Наразі правоохоронці шукають злочинця”, – розповіла заступник міського голови Ужгорода.

На запитання журналіста GalagovTV, чи має вона якісь підозри стосовно того, хто міг підпалити авто, чиновник відповідати не захотіла.

В управлінні ДСНС в Закарпатській області також підтвердили факт, що пожежа була. Втім, як пояснили рятувальники, розслідуванням таких справ вже 2 роки займається саме міліція.

GalagovTV


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp