Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підприємства Житомирщини припиняють співпрацю з Росією

7 липня 2015 р., 21:08

Підприємства переорієнтовуються на ринок Європи

Житомирщина припинила поставки до Росії, в області широко проводяться заходи щодо мінімізації дій Російської Федерації з дестабілізації ситуації в економіці України. Багато підприємств області переорієнтовуються на випуск продукції до країн ЄС.

Про це кореспонденту повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

Також наводиться приклад, згідно якого два бердичівських підприємства переорієнтувалися на нові ринки збуту до країн ЄС, зокрема, до Болгарії, та експортують свою продукцію до Грузії.

"Ці підприємства раніше реалізовували продукцію споживачам Молдови та Росії, тепер поставки продукції до Росії не здійснюються",- повідомляють в ОДА.

Читайте такожБілорусь на тлі стиснення ринку Росії має намір змінити географію експортуКрім того, між представниками іноземних підприємств та підприємств Житомирщини постійно відбуваються зустрічі і наради стосовно економічної співпраці.

Департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації розповсюдив інформацію серед суб’єктів підприємницької діяльності області щодо можливості участі вітчизняних товаровиробників у тендерах Грузії, Йорданії, Сербії, Словаччини, Узбекистану, Чехії, Греції та можливості налагодження співробітництва з компаніями Данії, Сенегалу, Тунісу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp