Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

23 дітей з Перечинщини відпочинуть у Синевирі

7 липня 2015 р., 21:18

У батьків немає можливості влаштувати їм відпочинок, тож за це взялась місцева влада

Сьогодні, за сприянням Перечинської райдержадміністрації та Перечинської районної ради, було відправлено 23 дитини пільгових категорій, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки у дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Синевирське озеро», що знаходиться у селі Синевірська Поляна, Міжгірського району. Забезпечення якісного літнього оздоровлення та відпочинку дітей, як важлива складова повноцінного і здорового розвитку, є одним із головних завдань районної влади сьогодні. За рахунок державних коштів, оздоровлюватимуться діти з малозабезпечених родин або тих, хто позбавлений батьківського піклування, діти сироти та діти учасників АТО.



Урочисто проводжали дітей т.в.о голови державної адміністрації Іван Іванович Бібен разом з першим заступником Василем Івновичем Поприком та начальником відділу освіти молоді та спорту Цапиком Владиславом Йосиповичем, побажавши щасливої дороги справжнього заряду бадьорості, енергії та всіляких позитивних вражень.

Перечинська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp