Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тут ближче до природи ніж будь-де! (ФОТО)

22 квітня 2015 р., 21:17

"Синевир" запрошує на відпочинок для душі

Ліси, гори, чиста джерельна вода, цілюще гірське повітря… Звичайно, це наші Карпати. Вони з магнетичною силою притягують сюди тисячі туристів.

Невпинний інтерес туристів до національного природного парку «Синевир» спонукає установу активно дбати про розвиток туристичної галузі, яка є пріоритетом цього регіону. Вже зараз тут є всі умови для різнопланового відпочинку. Ряд готелів готові задовільнити потреби мандрівників, а хто надає перевагу зеленому туризму, легко може знайти садибу і зупинитися в ній за помірну плату.

Цікаві походи, екскурсії, прогулянки чекають на мандрівників національного природного парку «Синевир», де прокладено ряд екологічних, науково-пізнавальних стежок, туристичних маршрутів.

Та напевне самий більший інтерес викликає відвідування унікальних природних об’єктів національного парку, зокрема, найбільшого озера природного походження в Українських Карпатах, одного з семи чудес України – Синевирського озера, Дикого озера, візит-центру, лінії Арпада, пам´яток архітектури тощо. А ще побачити найбільшого хижака Українських Карпат – ведмедя можна завітавши до реабілітаційного центру бурих ведмедів. Спостерігати, як тварини граються на спеціально обладнаному ігровому майданчику, купаються в басейні – справжнє задоволення.

Незабутні враження від побаченого назавжди залишаться в пам´яті відвідувачів. Хто хоч раз відвідав ці місця, на все життя запам’ятає чудову красу Карпат.

{g}

Усіх, хто бажає і любить мандрувати, пізнавати природу, запрошуємо відвідати національний природний парк «Синевир»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp