Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Робота закарпатських міліціонерів не залишилася поза увагою (ФОТО)

10 липня 2015 р., 16:41

Вони отримали нагороди за сумлінну роботу.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість Міністр внутрішніх справ України Арсеній Аваков відзначив подяками працівників Державної служби охорони при УМВС в Закарпатській області.

 

- Маринець Петро, Швець Павло – міліціонери групи затримання. Хлопці й справді заслужили похвали від Міністра, адже неодноразово, ризикуючи власним життям, затримували правопорушників, хуліганів. Один із таких випадків, коли хлопці показали свій професіоналізм, трапився на початку січня. Злодії намагались проникнути в приватний будинок, і вже відчинили вікно, але міліціонери ДСО вчасно спрацювали. Злочинці намагались накивати п’ятами, та не вдалось, - розповідає старший інспектор з особливих доручень із внутрішніх розслідувань ВКЗ УДСО Олександр Кулик.

На вказаному затриманні водієм спецавто групи затримання був Михайло Зганич. Про нього теж не забули – міліціонер отримав від Міністерства нагрудний знак «За відзнаку в службі».

- Щиро вдячний за відзнаку з Міністерства. Я працюю в Державній службі охорони вже більше 20 років. Роботі, яку я ціную й котра мене багато чому навчила. Так співпало, що цього місяця я виходжу на пенсію – буде, що згадати, - розповідає Михайло Зганич.


Чоловіків також привітали колеги. З словами вдячності за сумлінну працю звернувся до них старший інспектор з особливих доручень організації служби УДСО при УМВС України в Закарпатській області Олег Логвін.

- Ваш професіоналізм, компетентність, мужність – це три кити, на яких тримається ДСО. Ви бороните майно громадян від злочинців, нерідко доводиться захищати і життя тих, хто довірив своє помешкання Державній службі охорони. Приємно виконувати доручення Міністра й нагороджувати 

Вас. Так тримати! Успіхів Вам у роботів та особистому житті, - сказав Олег Логвін.
А на завершення заходу працівники роти міліції отримали приємну новину про те, що незабаром Управлінням ДСО буде придбано кілька нових службових автомобілів.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp