Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські міліціонери отримали "по заслугам" (ФОТО)

14 серпня 2015 р., 17:21

За порятунок пенсіонерів у пожежі правоохоронців нагородив Князжв

Начальник УМВС області Сергій Князєв нагородив Почеснимиграмотами старшого лейтенанта міліції Анатолія Мицянку та старшого сержанта Галину Федорнак за порятунок на пожежіужгородських пенсіонерів.

 

7 серпня вулиці Ужгорода патрулював наряд у складі старшого слідчого Ужгородського міськвідділу міліції ст. лейтенанта Анатолія Мицянки та ст.сержанта міліції Галини Федорнак з обласного апарату УМВС.

На вулиці Заньковецької патрульні побачили, як із вікна багатоповерхівкийде полум'я. Працівники міліції, не задумуючись про наслідки, кинулисярятувати господарів квартири, яка горіла.

Піднявшись задимленим коридором до квартири, вони виявили біля дверей подружжя пенсіонерів. Люди були у шоковому стані. Міліціонери швидковивели стареньких на свіже повітря. А самі кинулися обдзвонювати іншіквартири, аби попередити про пожежу мешканців будинку. Людейевакуювали.

Сьогодні в урочистій обстановці, під час інструктажу перед виходом напатрулювання в місто, начальник УМВС України в Закарпатській областіполковник міліції Сергій Князєв відзначив ст.лейтенанта Анатолія Мицянку. За порятунок пенсіонерів на пожежі офіцер нагороджений Почесноюграмотою УМВС області.

Ст.сержант міліції Галина Федорнак буде нагороджена після повернення звідпустки, в якій вона на даний час перебуває.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp