Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці цікавляться декларуванням

14 квітня 2014 р., 19:36

Днями начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан провів зустріч з громадянами та суб’єктами господарської діяльності Дийдівської сільської ради.

Під час зустрічі були обговорені актуальні питання, які виникають у СГД та громадськості в процесі взаємодії з органами доходів і зборів. Так, численні питання громадян стосувалися сплати єдиного соціального внеску та кампанії декларування доходів громадян. Окрім усних консультацій фахівців, всі учасники зустрічі отримали також друковані брошури та буклети щодо актуальних питань оподаткування населення. Фахівці Міндоходів застерегли представників підприємницьких кіл від подальшої роботи в тіньовому секторі, адже боротьба зі злочинами у сфері оподаткування є одним з пріоритетних напрямів роботи органів доходів і зборів. 

«Відрадно, що діалог громадськості з ними проходить виключно цивілізованими шляхами. Ми відкриті для діалогу з тими, хто критикує конструктивно та пропонує альтернативу», – підкреслив начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан. Нагадуємо, задекларувати доходи необхідно до 1 травня 2014 року. 
За матеріалами Берегівської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp