Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівщина: З платниками податків провели діалог

13 липня 2015 р., 12:40

Стратегія переходить в дії.

Державна податкова інспекція у Виноградівському районі послідовно втілює у життя стратегію максимальної відкритості та діалогу з громадськістю.

Наразі є чимало цікавих задумів щодо подальшого розширення спектра послуг. Все залежатиме від того, які з цих послуг будуть найзатребуваніші платниками податків, адже у сфері податкового обслуговування, як і в інших, діє закон бізнесу: попит породжує пропозицію.

З метою забезпечення максимально комфортних умов для платників податків та ефективного зворотного зв’язку із платниками податків району 09 липня відбулася виїзна робоча зустріч в.о. начальника ДПІ у Виноградівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області Михайла Русняка та начальника відділу доходів і зборів з фізичних осіб Петра Харчука з в.о. сільського голови села Підвиноградів Наталії Палінчак.

Керівництвом податкової інспекції району та села було обговорено стан виконання планових показників місцевого бюджету та ряд важливих питань наповнення місцевого бюджету, надано відповіді присутніх на питання, що входять до повноважень податкових органів.

Податківцями і сільським головою визначено резерви зростання надходжень до бюджету територіальної громади, зокрема, шляхом легалізації підприємницької діяльності та найманої робочої сили.

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp