Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В СБУ повідомили, коли у Мукачеві розпочнуть антитерористичну операцію

18 липня 2015 р., 18:00

Спецпризначенці уже готові, але наказ давати не будуть

Необхідності проводити антитерористичну операцію в Закарпатській обл. немає, оскільки там відсутня терористична загроза. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповіла речник СБУ Олена Гітлянська.

"На жаль, вчора багато ЗМІ перекрутили інформацію, яка була подана нашим керівником антитерористичного центру", - сказала він.

Гітлянська зазначила, що йшлося про те, що СБУ підготувалася на випадок необхідності, а не про те, що спецслужби планують проводити антитерористичну операцію.

"Сьогодні не йдеться про антитерористичну операцію. З 11 липня проводяться оперативно-розшукові заходи. І ми робимо все можливе для того, щоб люди зі зброєю не бігали по лісах", - розповіла вона.

Прес-секретар зазначила, що для проведення операції необхідна терористична загроза. "Сьогодні ми не бачимо такої терористичної загрози", - запевнила вона.

Однак при виникненні загрози в СБУ готові до операції, при цьому оголосять її тільки в Мукачеві чи у всій області, буде залежати від обставин, які виникнуть.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp