Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль заявив, що «Правий Сектор» Закарпаття будуть судити за бандитизм, оскільки вони викрадали людей і займались рекетом - Мосійчук

21 липня 2015 р., 11:27

Ігор Мосійчук рекомендує Москалю сосередитися на боротьбі з контрабандою на Закарпатті

Про це нардеп Ірор Мосійчук написав у "Фейсбуці":

Сьогодні голова Закарпатської ОДА Генадій Москаль заявив, що «Правий Сектор» Закарпаття будуть судити за бандитизм так як вони викрадали людей і займались рекетом.

Я з повагою ставлюсь до пана Генадія, але йому, як генералу МВС чудово відомо, що до закінчення слідства навішувати на будь-кого ярлики, м’яко кажучи - некоректно. Своїми заявами очільник Закарпаття не тільки порушує КПК і таємницю слідства, а й провокує ситуацію та стає на бік однієї з сторін конфлікту.

Рекомендую шанованому пану Генадію в першу чергу зосередити свої зусилля на боротьбі з контрабандою, очищенні від корупціонерів силових структур Закарпаття, уважно придивитися до комерційної, а вірніше корупційної діяльності підприємств та груп осіб до яких безпосередньо причетні нардепи Михайло Ланьо та Віктор Балога. Бо від того посадять чи не посадять до в’язниці бійців «Правого Сектору» ситуація з контрабандою та корупцією на Закарпатті не зміниться.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp