Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Синевирі попрощались із загиблим Героєм (Фото)

26 липня 2015 р., 17:57

Він тільки півтора тижня пробув у "гарячій точці"

Воєнні події на сході України знову сколихнули Міжгірщині трагічною звісткою. Минулої п'ятниці в зоні бойових дій, а саме поблизу Авдіївка, що на Донеччині, під час обстрілу позицій наших військових за розриву ворожого мінометного снаряда загинув синевирець Сергій Цімбота.

Відважному воїну-верховинцю було майже 30-ть років, два роки служив в українському війську за контрактом. Лише півтора тижня він перебував у точці, де обірвалося його життя, виконуючи одночасно функції стрільця і санітара. За втрати батька - захисника Вітчизни напівсиротою залишилася малолітня дитина. Всі ми нині у жалобі і чистосердечно висловлюємо глибоке співчуття родині Цімботів з приводу непоправного горя, нехай земля буде пухом хороброму оборонцю територіальної цілісності і суверенітету країни.

Вже п'ять уродженців Міжгірщини віддали своє життя у протидії з сепаратистами та російською агресією. Раніше смертю хоробрих загинули Руслан Рущак (26 років), Олександр Ігнатишин (23 роки), Віктор Маркусь (44 роки) та Василь Росоха (22), - повідомляє Міжгір’я онлайн.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp