Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські оперативники карного розшуку отримали медалі (ФОТО)

16 квітня 2014 р., 10:01

Вчора в Ужгородському міськвідділі міліції відбулися заходи, присвячені 95-й річниці заснування служби карного розшуку України.


Карний розшук - один з найбільших і найважливіших підрозділів Міністерства внутрішніх справ України. Служба оперативників постійно пов’язана з ризиком і самовідданістю. 

Мало хто з пересічних громадян знає, наскільки важкою буває робота оперативника, скільки часу, сил і здоров'я вона забирає, як часто їм доводиться жертвувати домашнім спокоєм заради постійної боротьби із злочинним світом. У привітальному слові т.в.о. начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Володимир Кувик висловив щирі слова подяки особовому складу карного розшуку міськвідділу, завдяки роботі яких вдалося покращити правопорядок на вулицях та в громадських місцях, адже саме люди в погонах покликані захищати права, свободи, законні інтереси громадян і найцінніше – людське життя. Побажав оперативникам міцного здоров’я, наснаги та успіхів у роботі на благо нашого краю. 

Нагородив їх пам’ятними медалями «95 років карного розшуку України». 

Заступник начальника міськвідділу міліції підполковник Василь Довганич побажав колегам міцного здоров’я, добробуту, благополуччя у родинах і довгих літ життя та зачитав святковий наказ начальника Ужгородського міськвідділу міліції про зняття раніше накладених дисциплінарних стягнень з окремих працівників карного розшуку. 

Також, як голова первинної Ужгородської профспілкової організації атестованих працівників ОВС, Василь Васильович заохотив розшуківців грошовою премією. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp