Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Реконструкція КПП «Ужгород» розпочнеться у вересні-жовтні, ніяких змін у «пересічці» немає – митники

29 липня 2015 р., 15:16

Прикордонники утім кажуть, що, аби зробити пересічку, у людини має бути дійсна відкрита віза

Сьогодні на прес-конференції в Ужгороді, присвяченій питанню «пересічки» кордону зі Словаччиною під час реконструкції КПП «Ужгород», повідомили, що наразі ніяких змін у правилах «пересічки» автомобілями на транзитних номерах державного кордону немає.

Початок реконструкції пункту пропуску «Ужгород» заплановано на кінець вересня-жовтень цього року, - повідомила начальник управління інфраструктури Закарпатської митниці ДФС Людмила Козловська. - Ніяких нововведень щодо «пересічки» транзитних автівок немає. Пункт пропуску Ужгород буде реконструюватися, але наразі тільки проходять тендери. Тому незрозуміло, чому виник ажіотаж з цього приводу.

Перший заступник начальника відділу прикордонної служби «Ужгород» Віталій Григор’єв додав, що важливо, аби в людини, яка буде робити «пересічку», була дійсна відкрита віза.

Час Закарпаття
майк 29.07.2015 16:21 IP: 66.228.225.195
что за идиот проводит пресс конференцию если он законы не знает?? украинские пограничники не имеют права требовать визу,это прерогатива принимающей стороны.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp