Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Знайдено тіло загиблого закарпатського прикордонника

30 липня 2015 р., 17:17

Ще із зими його тіло не могли знайти серед загиблих

Про це повідомив Павло Федака.

"В березні, забираючи тіло майора-розвідника 128-ї бригади Віталія Постолакі з Дніпропетровського Бюро судово-медичної медицини, почув неприємну звістку, що між моргами другої і четвертої лікарень вже кілька днів розривається, намагаючись розшукати тіло загиблого сина, мати чопського військовослужбовця Олега Коваля. Бідна жінка так і не змогла знайти спотворені останки найріднішої людини.
Мені "повезло" більше, я одразу опізнав тіло Віталіка, хоча той двічі був убитий, вдруге коли машину з дванадцятьма 200-ми накрив гарматний постріл і воїн ще місяць "кочувало" теренами Луганщини, поки не обміняли на трупи сепаратистів.
В день мого від'їзду до Ужгорода поховали 152-х загиблих героїв, тіла яких не були опізнанні. Почалася клопітка робота по встановленню осіб загиблих за експертизою ДНК.
Сьогодні зателефонував військовий комісар Ужгородського ОМВК Микола Журавльов і повідомив, що тіло Олега Коваля ідентифіковано"- написав Павло Федака.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp