Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбувся прийом столичних міліціонерів

1 серпня 2015 р., 15:34

Хто дякував, а хто нарікав на роботу правоохоронців

В Ужгородському міськвідділі міліції провели особисті прийоми громадян представники Мністерства внутрішніх справ України. На прийом завітало 18 громадян. Одні відвідувачі дякували міліції за роботу, інші просили допомоги у вирішенні того чи іншого питання.

Представники Департаменту внутрішньої безпеки, Департаменту режимно-секретного та документального забезпечення, Головного слідчого управління та Головного штабу МВС України спілкувалися з ужгородцями.

На прийом завітали жителі м.Ужгорода, Ужгородського та В.Березнянського районів. Одні люди висловлювали щирі слова подяки керівництву та працівникам Ужгородського міськвідділу міліції за вирішення їх проблем. Інші просили допомоги у вирішенні того чи іншого питання.

До прикладу, 30-річний житель В.Березнянського району цікавився ходом розслідування кримінального провадження, у якому він є потерпілим. 33-річний ужгородець просив притягнути до відповідальності представників інтернет-магазину, які його ошукали. Представники одного з навчальних закладів міста просили розшукати осіб, які викидають побутові відходи біля школи.

На всі звернення громадян представники МВС України дали роз’яснення, кожного уважно вислухали та допомогли зорієнтуватися в ситуаціях, в яких люди опинилися внаслідок різних обставин, - йдеться у повідомленні прес-служби Ужгородського МВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp