Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні створили новий міномет (Фото)

3 серпня 2015 р., 10:32

За час незалежності в Україні арсенал зброї майже не поповнювався новими зразками

В Україні продемонстрували новий 82 мм міномет "Верба". Про це повідомив голова спостережної ради ДП "Укроборонпром" Сергій Пашинський на своїй сторінці в Facebook.

"Мобілізувавши державно-приватне партнерство, нам вдалося за декілька місяців створити 82 мм міномет, який так гостро потрібен на передовій. Сподіваюся на успішні випробовування і якнайшвидше забезпечення даними мінометами передових підрозділів. Це, звичайно, маленький крок в системі підвищення нашої обороноздатності, але ми разом будемо продовжувати робити все можливе і неможливе, щоб не тільки озброїти нашу армію, але й відновити колосальний потенціал українського ВПК", - повідомив Пашинський.

{g}

Також Пашинський зазначив, що за роки своєї незалежності, кількість створених Україною нових видів озброєння можна порахувати на пальцях однієї руки.

Це маленький крок в системі підвищення обороноздатності / Facebook: Сергій Пашинський"Більше того, за майже 25 років ми навіть не потурбувалися створити прості системи озброєння, які були в арсеналі нашої армії, але вироблялися в Російській Федерації. І хоча з початком російської агресії є певний прогрес, цього явно недостатньо для модернізації та повноцінного переозброєння", - наголосив Пашинський.

УНІАН

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp