Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інтелект 12-річної школярки перевершив рівень Ейнштейна і Хокінга

5 серпня 2015 р., 21:30

12-річна школярка з британського міста Харлоу (графство Ессекс) Ніколь Барр неймовірним показником коефіцієнта інтелекту (IQ) в 162 бали на два бали перевершила визнаних геніїв - Альберта Ейнштейна і фізика Стівена Хокінга.

Як повідомляє depo.ua з посиланням на The Daily Mirror, такий результат ставить Ніколь в один ряд з найрозумнішими людьми планети. 

"Вона практично не хворіє і не пропускає жодного дня в школі. Крім того, моя дочка постійно залишається на продовжений день, де продовжує займатися. Їй це дуже подобається. Вона дуже, дуже працьовита", - розповіла мама дівчинки Моллі Бакленд. За її словами, Ніколь планує стати педіатром. 

"Я радий, що моїй доньці вдалося потрапити в новини. Сподіваюся, це додасть їй додатковий стимул вчитися. Ми вкотре переконалися, що розум та інтелект людини не залежить від достатку і походження. Будь-яка людина може виявитися володарем блискучого академічного розуму", - прокоментував батько досягнення дочки.

Видання зазначає, що середній рівень IQ дорослої людини становить 100 балів. При показнику вище 140 балів людина вважається генієм.

Нагадаємо, що у 2013 році трирічна британка Аліса Амос перевершила Ейнштейна та Коперника за рівнем інтелекту. Її IQ становив 162.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp