Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

11-річний хлопчик постраждав в аварії на Виноградівщині

7 серпня 2015 р., 21:45

Разом з ним до лікарні потрапило ще троє осіб, що перебували в автомобілі

На автодорозі Мукачево–Рогатин-Львів в селі Велика Копаня Виноградівського району зіткнулись автомобілі ВАЗ-2103 із вантажівкою «Вольво». Четверо потерпілих були доставлені до лікарні. Серед травмованих - дві жінки та 11-річний хлопець.

6 серпня близько 11-ї години на автомобільній дорозі Мукачево–Львів в районі села Велика Копаня Виноградівського району сталося ДТП з потерпілими.

Водій автомобіля «ВАЗ-2103», 21-річний житель с.Білки Іршавського району, не впоравшись із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із вантажним автомобілем марки «Вольво». За кермом останнього перебував 57-річний житель Тячівщини.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди в лікарні опинився водій «трійки» та троє його пасажирів: 54-річна жінка, 19-річна дівчина та 11-річний хлопчик. Потерпілі перебувають у травматологічному відділенні Виноградівської лікарні. На щастя, загрози їх життю немає.

За даним фактом проводиться перевірка. Автомобілі доставлено на спецмайданчик Виноградівського РВ УМВС, - йдеться у повідомленні УДАІ УМВС України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp