Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підвищено вимоги до центрів сервісного обслуговування каової техніки

11 серпня 2015 р., 16:16

ДПІ у Виноградівському районі наголошує

Проводити технічне обслуговування без порушення раніше здійсненого належним чином опломбування РРО, ремонтувати РРО закон дозволяє лише через центри сервісного обслуговування.

У випадку, якщо сервісна організація не забезпечила гарантійний ремонт касової техніки у 7-денний строк і не ввела в експлуатацію належним чином зареєстрованого на суб`єкта господарювання резервного РРО, до центрів сервісного обслуговування застосовуються фінансові санкції. Розмір штрафу за ігнорування норми щодо введення в експлуатацію РРО - 5 мінімальних зарплат, встановлених законом на 1 січня податкового (звітного) року.

У своїй діяльності представники бізнесу повинні врахувати, що не підлягають виключенню з Держреєстру моделі РРО, що раніше пройшли первинну реєстрацію та використовуються суб`єктом господарювання, до закінчення строку їх служби. Строк між первинною реєстрацією РРО та датою їх виключення з Держреєстру не повинен бути меншим 7 років.

Нагадаємо, що ці та інші законодавчі норми передбачені Законом України від 01.07.2015 року № 569-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій».

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp