Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Русини вийшли на головну площу Мукачева (Фото)

15 серпня 2015 р., 12:30

Нацменшина проти сепаратизму!

Сьогоднішнє зібрання в Мукачеві представників русинських товариств, напередодні викликало чималий ажіотаж. Комусь дуже хотілося почути на ньому сепаратистські заклики про відокремлення Закарпаття від київської влади. Побоювання були небезпідставними, адже днями вся область була буквально завалена листівками від Віктора Балоги та партії ЄЦ з кофронтаційними закликами по відношенню до центральної влади. Саме так півтора року тому розгорталися події на Донбасі.

Але сенсації не сталося, русинські лідери Ладислав Лецович та Богдан Лакатош чітко дали зрозуміти, що проти сепаратиських устремлінь і їх цікавить лише культурно-освітній напрямок розвитку цього руху, пише Трибуна.

{g}

Дивно, чому у цій ситуації мовчать націонал патріоти, які б першими мали бути на вістрі боротьби з чужоземними проявами на території Закарпаття і Мукачівщини. Очевидно, що саме в Мукачеві вкрай необхідно провести антисепаратистський з’їзд, щоб ніхто в державі не мав сумніму в тому, що наш край залишається найзахіднішою частинкою України, яка буде запорукою спокою територіальної цілісності країни.


Тарас 15.08.2015 12:50 IP: 89.243.112.92
стаття ні про що. вийшло десяток старших людей постояти трохи, і все...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp