Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бики закололи рогами насмерть сімох людей

17 серпня 2015 р., 20:45

Під час традиційних літніх фестивалів в Іспанії.

Як повідомляє BBC Україна, четверо з них померли від смертельних ударів биків впродовж минулих вихідних. Це незвично висока кількість смертельних випадків за такий короткий період.

Іспанський національний звичай, коли люди тікають від випущених із загородження биків, корів чи телят, відомий як енсьєрро. Забіг з биками вузькими міськими вуличками зазвичай передує кориді. У 2012 році кориду заборонили у Каталонії - найбагатшій іспанській області.

За даними ЗМІ, минулого року тореадори вбили на аренах Іспанії понад 7,2 тисячі биків і кастрованих телят. У країні щорічно проводять близько 2000 боїв з биками - знамениті кориди, але поступово кількість цих кривавих вистав зменшується.

Нагадаємо, у липні у Памплоні стартував всесвітньовідомий фестиваль Сан Фермін. За майже 90-річну його історію жертвами розлючених тварин під час енсьєрро стали 15 людей.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp