Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчанку ледь не позбавив телефону охоронець "Вопака"

19 серпня 2015 р., 10:21

Бо жінка фотографувала чергу в магазині

Учора,18 серпня, за декілька хвилин до обідньої перерви берегівчанка Ярослава Федур зайшла у супермаркет «ВОПАК» купити помідорів, підійшовши до каси, щоб стати в чергу побачила ланцюг людей, який тягнувся аж до другого кінця магазину від двох кас.

«Чоловік напевно сімдесят. Це обідня перерва у більшості працюючих, працює дві каси із 4-ох. Мотивують нестачею працівників. Так, але чому саме у час пік коли найбільше людей? Якщо немає працівників, то нехай за касовий апарат сяде директор. На що вона мені відповіла: „Всі хотять їсти“(мала на увазі касирів). Таке було позавчора, вчора, сьогодні, будезавтра», — обурюється берегівчанка.

«А інші в обідню перерву не хотять перекусити? Я простояла в черзі майже40 хвилин —20 хв залишилося до кінця обідньох перерви+дорога5 хвилин. Люди почали обурюватися, але реакції не було. Зробила декалька фото зразу булареакція — не можна фотографувати. Охоронець хотів забрати телефон, але невдалося — люди заступилися. Дякую небайдужим!» — пише Ярослава Федур на сторінці у Фейсбуці.


Юрій 19.08.2015 10:43 IP: 250.100.1.212
А хто сказав що не можна фотографувати? Те що вони встановили інфо табличкі з забороною фото та відеозйомки ні про що не говорить, крім того що вони бояться...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp